• Al 40+ jaar de grootste in tandtechniek
  • Scherpe prijsstelling
  • Innovatie in de praktijk

COMING SOON

We zijn trots om u als een van de eerste behandelaren kennis te laten maken met de nieuwe AirSmile Portal. De voordelen: alle informatie en data op één plek, zelf controle over het uploaden van data en altijd inzicht in de orderstatus van je casussen. Door de kennis en ervaring die we bij AirSmile de afgelopen 5 jaar hebben opgedaan, lanceren we een vernieuwde versie van onze aligners én een nieuwe online portal. Wij zijn benieuwd naar uw feedback als trouwe AirSmile klant op de nieuwe portal en de bijbehorende mogelijkheden. Andere voordelen: de snelheid waarmee het “Treatment Plan” (digitale set-up) met 5 werkdagen klaar staat in de Portal waarvan u zelf een melding krijgt om deze te bekijken en eventueel een aanpassing kunt aanvragen.

Login op onze portal® Download handleiding

Stap 1 - Patiëntimpressies

Gebruik een open source intraorale scanner om uiterst nauwkeurige digitale afdrukken met hoge resolutie van uw patiënten te maken. Upload uw digitale impressies via ons AirSmile-webportaal.

Duur: 1-2 werkdagen. Digitale bestandsupload en online laboratoriumvoorschrift worden ingevoerd.

Stap 2 - Digitaal ontwerp instellen

Nadat de vereiste records zijn geüpload, wordt een digitale opstelling en een geoptimaliseerd behandelplan ontwikkeld. Vervolgens wordt de OnyxCeph-software gebruikt om het geoptimaliseerde behandelplan te herzien, aan te passen en goed te keuren.

Duur: 1-3 werkdagen. Er is een digitale opstelling en een geoptimaliseerd behandelplan ontwikkeld en beschikbaar voor beoordeling door de arts.

Duur: afhankelijk van behandelende arts. De behandelende arts keurt de opstelling van het digitale ontwerp goed.

Stap 3 - 3D-printmodel

Zodra u inlogt op onze webportal kunt u het behandelplan op maat inzien, (indien gewenst) laten aanpassen en goedkeuren. Na goedkeuring en betaling worden de 3D-printbestanden door ons Lab Team klaargemaakt voor productie.

Duur: afhankelijk van wanneer het behandelplan is goedgekeurd door de behandelende arts / patiënt. De behandelende arts keurt het behandelplan goed of vraagt om herzieningen. Duur: afhankelijk van behandelende arts. De behandelende arts keurt de opstelling van het digitale ontwerp goed.

Stap 4 - Productie

AirSmile fabriceert op maat gemaakte aligners op basis van een goedgekeurd geoptimaliseerd behandelplan.

Duur: 1-2 werkdagen. Voorbereiding van 3D-printbestanden voor productie.

Duur: 8-12 werkdagen (exclusief verzendtijd). Afdrukken, vormen en snijden van de AirSmile® Aligners.