• Al 40+ jaar de grootste in tandtechniek
  • Scherpe prijsstelling
  • Innovatie in de praktijk

Uw kennis up to date met de AirSmile Academy

Maak kennis met de onzichtbare orthodontie van AirSmile. Aligners zijn hot! Steeds meer tandartspraktijken krijgen de vraag naar onzichtbare orthodontie vanuit de patiënt. Om aan die vraag te kunnen voldoen is er AirSmile. Dé aligner van Excent die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is.

Om samen met u het beste uit de AirSmile behandelingen te halen bieden wij u AirSmile Academy. In samenwerking met orthodontisten en tandheelkundig behandelaren hebben wij een enerverend en uitdagend cursusprogramma voor u ontwikkeld, afgewisseld door online-, fysieke-, en hands-on trainingen. 

In dit meerdaagse cursusprogramma behandelen we de basis van onzichtbare orthodontie, het gehele behandelplan inclusief support vanuit Excent Ortho Bosboom en de meest uitdagende casuïstiek.

Dankzij ons uitgebreide lesprogramma waarin wij meerdere cursussen per jaar aanbieden kunt u zelf het tempo bepalen. Onze academy is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Cursusoverzicht AirSmile®


AirSmile®
Esthetics

AirSmile Esthetics

€75,00 • 1 dagdeel

AirSmile Esthetics is het instapklare pakket om als algemeen practicus zelf met eenvoudige orthodontische behandelingen aan de slag te gaan. Tijdens deze avond krijg je een inleiding in de digitale orthodontie en de mogelijkheden, maar vooral onmogelijkheden, van deze steeds populairder wordende behandelmethode. Aan de hand van casuïstiek uit de dagelijkse praktijk krijgt u praktische tips en tricks mee waarmee u de dag erna direct aan de slag kunt.


AirSmile®
Complete

AirSmile Complete certificering

€295,00 • 1 dagdeel

Verschillende patiëntcasussen worden behandeld in combinatie met AirSmile, waardoor u een goed beeld krijgt van de verschillende behandelmogelijkheden. Aspecten zoals het zorgvuldig aanbrengen van de attachments die nodig zijn voor een goed behandelresultaat komen uitgebreid aan bod.

In het praktische gedeelte maakt u kennis met de AirSmile softwareviewer, die u nodig hebt om het voorgestelde behandelplan te beoordelen en te accorderen. U ontvangt tips & tricks hoe u een goed behandelplan opstelt, inzage in de materiaalkosten en u ontvangt promotiemateriaal om u te ondersteunen en AirSmile richting uw patiënten onder de aandacht te brengen.


AirSmile®
Academy

AirSmile Academy

€449,00 • 3-daagse training

In samenwerking met Karma Dentistry wordt naast het digitale aanbod van excent.education en IAS Academy ook een drietal fysieke nascholingsavonden verzorgd.

Het doel van deze avonden is om wat meer diepgang te zoeken in de toepassing van aligners in de tandheelkunde, en leren de deelnemer om de aligners wat breder toe te passen in uitgebreidere behandelingen. De deelnemende groep is klein en het doel is om de sfeer open en dynamisch te houden waarin het voor deelnemers gemakkelijk moet zijn vragen te stellen.

Om die reden wordt er iedere avond ook een hands-on of dynamische brainstormsessie gehouden, waardoor deelnemers verplicht worden dynamisch mee te doen. De scholingsavonden vinden plaats in het auditorium van Lassus Tandartsen in Oisterwijk. De betrokken docenten van deze avonden zijn moderator en spreker Jasper Thoolen en gastsprekers Paul Bovend’Eerdt, Eric-Jan Royakkers en Peter Thoolen. In totaal kunnen er 20 deelnemers per avond deelnemen. Hierboven kunt u zich aanmelden voor één van de 3 avonden of voor de complete cursus.

Tandartsen over de cursussen

picture

Een mooie oplossing voor een mooie lach! Onzichtbaar de lach creëren die je altijd wilde, vaak mogelijk met AirSmile®

RONALD BOSBOOM
TANDARTSPRAKTIJK R.E.J. BOSBOOM

picture

Bij volwassenen kiezen we er tegenwoordig regelmatig voor om te werken met AirSmile®: een doorzichtige beugel om tanden en kiezen in de gewenste stand te brengen. Mooie resultaten en zeer tevreden patiënten!

FARIBA NOWBAKHT
Tandartsen Castellum

picture

AirSmile is een esthetisch fraaie manier om tanden recht te zetten. Een perfecte aanvulling op mijn dagelijkse praktijk!

MAARTEN BEKKERS
GaafCare