• Al 40+ jaar de grootste in tandtechniek
  • Scherpe prijsstelling
  • Innovatie in de praktijk

Upgrade uw praktijk met AirSmile®

Bekijk de video

Voor tandartsen en orthodontisten

Waarom AirSmile® behandelaar worden?

Steeds meer praktijken krijgen ermee te maken; patiënten die niet helemaal tevreden zijn met de stand van hun tanden maar geen slotjesbeugel willen. Om aan de wens van de patiënten te kunnen voldoen is er AirSmile®. De beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is.

  • Laagdrempelig voor behandelaar
  • Uitneembaar & comfortabel
  • Nagenoeg onzichtbaar
  • Snel resultaat
  • Scherpe prijsstelling
  • Excent, 40 jaar advies in ortho!
  • Persoonlijke begeleiding
AirSmile® Workflow kaart

Excent en AirNivol

Meer dan 40 jaar professionele ervaring

AirSmile® is een samenwerking tussen Excent, de grootste tandtechnieker van Nederland en academisch partner AirNivol. Voor het behandelplan van onze AirSmile® aligners werken wij samen, onze academische partner op aligner gebied. Bekijk hier de meest recente publicaties.

Academische Publicaties

Ik wil werken met AirSmile®

Word ook AirSmile® behandelaar

Bent u klaar om uw praktijk en patiëntervaring te transformeren? Bied uw patiënt een verrassend alternatief met de : AirSmile. Begin vandaag nog met uw reis om een AirSmile-behandelaar te worden. Vul uw gegevens in en we nemen spoedig contact met u op. Of meld u direct aan voor de AirSmile certificeringscursus via de AirSmile Academy

Word AirSmile® behandelaar Aanmelden cursus

Tandartsen over AirSmile®

picture

Bij volwassenen kiezen we er tegenwoordig regelmatig voor om te werken met AirSmile®: een doorzichtige beugel om tanden en kiezen in de gewenste stand te brengen. Mooie resultaten en zeer tevreden patiënten!

FARIBA NOWBAKHT
Tandartsen Castellum

picture

Een mooie oplossing voor een mooie lach! Onzichtbaar de lach creëren die je altijd wilde, vaak mogelijk met AirSmile®

RONALD BOSBOOM
TANDARTSPRAKTIJK R.E.J. BOSBOOM

picture

AirSmile is een esthetisch fraaie manier om tanden recht te zetten. Een perfecte aanvulling op mijn dagelijkse praktijk!

MAARTEN BEKKERS
GaafCare

Hoe is de AirSmile® behandelprocedure?

De AirSmile behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Elke aligner (bitje) wordt ongeveer twee weken gedragen voor hij wordt vervangen door de volgende in de reeks. De behandelingsduur is afhankelijk van de specifieke behoeften van de Patiënt en zal worden bepaald door de AirSmile behandelaar. Tandarts Eric-Jan Royakkers vertelt in deze video's alles van A tot Z.

Ontdek alle stappen