• Onzichtbare beugel
  • Scherpe prijsstelling
  • Comfortabel en uitneembaar

Onzichtbare beugel ervaringen: Laila over AirSmile®

A smile is a curve that sets everything straight! Iedereen een stralende glimlach en iedere glimlach heeft een eigen verhaal. Met ‘ervaringen met AirSmile’ willen we deze verhalen met jullie delen. Elke maand deelt een patiënt of behandelaar zijn of haar ervaring met de onzichtbare beugel van Airmile. Deze maand aan het woord: patiënt Laila.

Even voorstellen

Mijn naam is Laila, in het dagelijks leven ben ik vaak te vinden in de dansstudio of op het podium. Mijn moeder zei altijd dat ik eerder kon dansen dan lopen. Als danseres ben ik dagelijks bezig met het entertainen van mijn publiek en mijn voorkomen.

Waarom AirSmile?

Zoals ik al zei ben ik als danseres dagelijks bezig met mijn voorkomen. Ik wil goed overkomen op mijn publiek, hoe zie ik eruit en wat wil ik overdragen? Daarbij moet je als kunstenaar en als je eigen instrument zo neutraal mogelijk zijn en niet iets behoudends hebben. Helaas heb ik dat toch een beetje met mijn tanden. Rechte tanden zouden voor mij betekenen dat er een soort innerlijke criticus weg is. En dat ik mij nooit meer zorgen hoef te maken om mijn lach en daarmee mijn voorkomen op het podium.

Na de eerst twee aligners voelde het al alsof ik klaar was, mijn gebit stond al zo mooi recht.

De eerste stap naar een onzichtbare beugel:

De eerste keer dat van AirSmile hoorde was via een vriendin. De beugel was vrijwel onzichtbaar en dat sprak mij aan. Ik ben toen naar mijn tandarts gegaan en hij heeft mij het AirSmile concept uitgelegd. Ik begon met een intake waarbij ik samen met de tandarts bekeek wat er mogelijk was voor mijn gebit. Dit deden we met een mondscanner, een digitaal scanapparaat dat mijn gebit digitaal weergaf. Een nieuwe methode waardoor ik niet meer hoefde te happen in gips. De scans van mijn gebit zijn opgestuurd naar Excent Tandtechniek, zij hebben een compleet behandelplan gemaakt. Mijn eerste aligner moest ik 2 weken dragen, vervolgens mijn tweede aligner en zo verder. Na 10 weken was ik al klaar!

Wat was je ervaring met de eerste aligners?

Na 10 weken was het al klaar, die weken zijn heel snel gegaan. Na de eerst twee aligners voelde het al alsof ik klaar was, mijn gebit stond al zo mooi recht. Je merkt echt snel verschil. De laatste 3 aligners moest ik dan ook alleen nog dragen om het nog scherper te zetten en nog mooier te maken. Ik ben echt ontzettend blij, er zijn heel veel mensen die niet eens doorgehad hebben dat ik een beugel droeg. Ik heb ook totaal geen pijn gehad. Iedere nieuwe aligner was even wennen maar na een halve dag ben je er al aan gewend.

Ben je blij met het resultaat van de onzichtbare beugel?

Ja, heel blij! In 10 weken tijd heb ik gewoon een compleet nieuwe glimlach. Ik zou AirSmile aan iedereen aanraden, voor hoelang het ook zou zijn. Ik was gelukkig al met 10 weken klaar en ik was er zo aan gewend. Ik kan weer lachend het podium op als danser en actrice. AirSmile, dank je wel!

Every AirSmile tells a story! Jouw verhaal in de volgende ‘Ervaringen met AirSmile’ column? Deel je verhaal met ons via airsmile@excent.eu